Ο Τράβις MVP στο ΕuroCup

Ο Ρόμιο Τράβις αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής στο EuroCup.

Ο Ρόμιο Τράβις αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής στο EuroCup. Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 25 πόντους και 12 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη 96-79 της Κράσνι Οκτιάμπρ Βόλγκογκραντ επί της Άσεσοφτ Πλοέστι, επί ρουμανικού εδάφους. Ο 30χρονος είχε συγκεκριμένα 4/4 βολές, 9/13 δίποντα και 1/4 τρίποντα.

Εκτός από τα 12 ριμπάουντ, μοίρασε και 2 ασίστ, ενώ κέρδισε επίσης 5 φάουλ συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Μίλαν Μάτσβαν της Παρτιζάν -με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ- συγκέντρωσε μεν 32 βαθμούς, αλλά οι Σέρβοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη λιθουανική Λιέτουβος Ρίτας. Ακολούθησαν σε απόδοση ο Μπλέικ Σιλμπ της Παρί Λεβαλουά με 30 βαθμούς και οι Ομάρ Κουκ (Μπούντουτσνοστ), Αντάνας Καβαλιάουσκας (Λιέτουβος Ρίτας) με 28 βαθμούς.

Ο Κουκ έστρεψε εξάλλου τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του χθες, όταν στην εντός έδρας νίκη της Μπούντουτσνοστ (87-69) επί της λετονικής Βέντσπιλς έκανε ρεκόρ ασίστ σε έναν αγώνα μοιράζοντας 16 τελικές πάσες στους συμπαίκτες του. Ο Κουκ άφησε στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα τους Τράβις Ντίνερ και Μάρκο Μαρίνοβιτς, οι οποίοι έχουν μοιράσει 15 ασίστ σε ένα παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ αυτή την εβδομάδα στο EuroCup αναδείχθηκε ο Κρίστοφερ Λόφτον της Μπεσίκτας με 27 πόντους.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.