Τριφούνοβιτς: «Ισορροπημένη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Καρσίγιακα υποκλίθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε απόψε (6/3) ο ΠΑΟΚ, ειδικά στην άμυνα, απέναντι στην ομάδα του.

Ο προπονητής της Καρσίγιακα υποκλίθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε απόψε (6/3) ο ΠΑΟΚ, ειδικά στην άμυνα, απέναντι στην ομάδα του.

Βαθιά υπόκλιση στον τρόπο που αγωνίστηκε απόψε (6/3) ο ΠΑΟΚ απέναντι στη δική του ομάδα, την Καρσίγιακα, στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ των δύο αντιπάλων παιχνίδι για τη φάση των «16» του Basketball Champions League, έκανε ο Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς.
Ο προπονητής της τούρκικης ομάδας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του στο σημερινό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλή ισορροπία στο ροτέσιον και διαπίστωσα ότι παίζει με πολύ ωραίο τρόπο στην άμυνα. Το γεγονός ότι έκαναν 30 φάουλ θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στον επαναληπτικό».

Και συμπλήρωσε: «Υπήρχε ένα σημείο στο παιχνίδι, στο οποίο χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Ποτέ δεν  θα πω στους παίκτες μου να σταματήσουν να σουτάρουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η νοοτροπία μας στην άμυνα. Δώσαμε στους παίκτες του ΠΑΟΚ πολλά ελεύθερα σουτ και του δώσαμε τη δυνατότητα να τρέξει και να φτάσει τη διαφορά στους 19 πόντους, σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο για εμάς».

Για να καταλήξει: «Θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα η αμυντική μας προσέγγιση. Ευτυχώς για εμάς ξυπνήσαμε στο τέλος και καταφέραμε να μικρύνουμε τη διαφορά. Ποτέ δεν είναι καλό να χάνεις. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό, όπως και το σημερινό. Ελπίζω να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.