«Καθάρισε» ο Ράις για τη Μπάμπεργκ (video)

Με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό γκαρντ, η Μπάμπεργκ έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Ντιζόν με 73-64 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο Basketball Champions League.

Με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό γκαρντ, η Μπάμπεργκ έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Ντιζόν με 73-64 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο Basketball Champions League.

Η ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις για τρία δεκάλεπτα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, καθώς ήταν τρομερά άστοχη, αλλά και επιπόλαιη αμυντικά. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά βρήκε τις λύσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο και πανηγύρισε τη νίκη.

Ο Νίκος Ζήσης έδειξε τον δρόμο της… αντεπίθεσης και όταν ο Ράις πήρε μπρος επιθετικά, τα πάντα πήραν τον δρόμο τους. Πέτυχε 12 πόντους στην τέταρτη περίοδο και ουσιαστικά έγειρε την  πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του. Η Ντιζόν δεν είχε απάντηση, δεδομένου ότι οι Άρνολντ και Γουέαρ είχαν «σιγήσει» επιθετικά και η Μπάμπεργκ πανηγύρισε τη νίκη με 73-64.

Στους 20 πόντους σταμάτησε ο Ράις, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Σπουδαίο ματς και από τον Νίκο Ζήση με 14 πόντους, 5 ασίστ, ενώ 13 πόντους πρόσθεσε ο Χάρις.  Από τη Ντιζόν ξεχώρισαν ο Γκάβιν Γουέαρ με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, ο Άρνολντ πρόσθεσε 14, ενώ ο Λουμ έκανε νταμπλ – νταμπλ (10π., 10ρ.).

Τα δεκάλεπτα
: 4-13, 28-30, 47-48, 73-64


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.