Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε (video)

Η ΑΕΚ αν και το πάλεψε κόντρα στην Μπεσίκτας δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με σκορ 88-78, στην τρίτη αγωνιστική του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ αν και το πάλεψε κόντρα στην Μπεσίκτας δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με σκορ 88-78, στην τρίτη αγωνιστική του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ. 

Πρώτος σκόρερ για την Ένωση ο Γουίλιαμς με 14 πόντους ενώ από 13 σημείωσαν οι Βασιλειάδης και Σάκοτα. 

Απ’ την άλλη, κορυφαίος για τους Τούρκους ήταν ο Κλαρκ που σταμάτησε στους 24 πόντους, διευρύνοντας το αήττητο σερί της ομάδας του.

Πρόβλημα τα χαμένα ριμπάουντ

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι και προσπάθησε να βάλει προβλήματα στην Μπεσίκτας. 

Ωστόσο, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς «πληγώθηκε» από τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, τα οποία στις περισσότερες φορές μετουσιώθηκαν σε καλάθια για τους φιλοξενούμενους. 

Μεγάλη ζημιά δημιούργησε ο Σανλί στο πρώτο δεκάλεπτο που σημείωσε εννιά πόντους καθώς ήταν ανίκητος στη ρακέτα. Έτσι, οι Τούρκοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 22-18. 

Επέβαλε το ρυθμό της η Μπεσίκτας

Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παρκέ με το πόδι πατημένο στο γκάζι καθώς κατάφεραν με ένα σερί να «χτίσουν» μια διαφορά οκτώ πόντων (28-20) ενώ σε αυτό το δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε και για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο (24-34). 

Η ΑΕΚ προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ αλλά τα κενά που παρουσίασε στην άμυνα δεν της επέτρεψαν να απειλήσει αισθητά την Μπεσίκτας. 

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 47-40.  

Το έφερε στα ίσια από τα 6,75μ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας. 

Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν εκείνος που πήρε την μπαγκέτα του σκοραρίσματος σε αυτό το σημείο καθώς με δύο δικά του εύστοχα τρίποντα και με ένα τρίποντο του Γουίλιαμς η Ένωση κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και να μειώσει στον πόντο. 

Κάπου εκεί, το παιχνίδι απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπι με το σκορ να αλλάζει διαρκώς χέρια και το δεκάλεπτο να κλείνει υπέρ των γηπεδούχων με 64-61. 

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η ΑΕΚ πάλεψε, προσπάθησε να δημιουργήσει μία διαφορά αλλά οι επιθετικές της επιλογές δεν ήταν τέτοιες έτσι ώστε να χαμογελάσει στο τέλος. 

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ξεκίνησαν ιδανικά με ένα τρίποντο του Μιλόσεβιτς για την ισοφάριση (64-64) αλλά στη συνέχεια οι επιλογές τους ήταν νευρικές με αποτέλεσμα η Μπεσίκτας να δημιουργήσει με τη σειρά της μία μικρή διαφορά, η οποία όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε με αποτέλεσμα στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη και να παραμείνει αήττητη στη διοργάνωση. 

Live Blog Μπεσίκτας – ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.