Παπαθεοδώρου: «Έχουμε τον έλεγχο, πρώτα πρωτάθλημα και μετά η ΑΕΚ»

Στα χέρια του Προμηθέα η πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League, δήλωσε ο προπονητής των Πατρινών, Ηλίας Παπαθεοδώρου παρά την εντός έδρας ήττα από τη Χάποελ Χολόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι Προμηθέας – Χάποελ Χολόν: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα η Χολόν και ήταν πολύ εύστοχη σήμερα. Εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας και να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Είχαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα να το γυρίσουμε και να το διεκδικήσουμε στη μία κατοχή στο τέλος. Ωστόσο, έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας και μπορούμε να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε στο τελευταίο ματς. Στα 10 λεπτά παιχνιδιού είναι πάρα πολύς ο χρόνος. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε διπλό στόχο στο 4ο δεκάλεπτο. Η Χολόν είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε πολύ καλή παρουσία ως τώρα. Στο Top 16 είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις».

Για τον Αντώνη Κόνιαρη και τον τελικό με την ΑΕΚ στα Λιόσια: «Κάθε παίκτης προσφέρει. Ο Αντώνης έχει επιρροή στην άμυνα και στην οργάνωση. Μας έδωσε καθαρές αποφάσεις. Για να γυρίσεις ένα τέτοιο ματς θέλει μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος δώσαμε σύνθημα να σηκώσουμε τα κεφάλια μας, γιατί είναι μια ήττα που πονάει. Έχουμε αγώνα το Σάββατο για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα δούμε την ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.