Μούρθια – Προμηθέας 90-81: Ξύπνησε αλλά ήταν αργά (highlights)

Δυσκολεύτηκε η ομάδα του Παπαθεοδώρου αλλά το πάλεψε στα τελευταία λεπτά.

Η Μούρθια είχε κατά γενική ομολογία τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Προμηθέας όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε σε ένα βαθμό να μειώσει την διαφορά αλλά ήταν αργά.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με την Μούρθια να έχει κυριαρχικό ρόλο απέναντι στην ομάδα της Πάτρας με τον Ένις να έχει κυριαρχικό ρόλο να φτάνει τους 8 πόντους. Ο Προμηθέας δυσκολεύτηκε πολύ να μπει στο παιχνίδι και βρέθηκε στην πρώτη περίοδο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μούρθια συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με τον Ράντοβιτς αυτή τη φορά να είναι ο κορυφαίος τον γηπεδούχων. Ο Προμηθέας από την άλλη δεν μπορούσε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού, με την διαφορά να βρίσκεται στους 12 πόντους. Η άμυνα του Προμηθέα είχε πολλά προβλήματα, ενώ η επίθεση των Πατρινών δεν είχε εμπνεύσεις.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε τους 17 πόντους υπέρ των γηπεδούχων με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος να σκοράρει με δίποντο αλλά και με μια ελεύθερη βολή. Στη συνέχεια, ο Τοντόροβιτς έφτασε τους 12 πόντους. Ο Σλίβα στα τρία δευτερόλεπτα βρήκε σουτ και έφτασε έτσι τους 11 πόντους για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με την διαφορά να βρίσκεται στους 19 πόντους.

Το τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Ωστόσο, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έφτασαν τη διαφορά στους 7 πόντους χάρη στον Κάουαν. Το παιχνίδι έληξε με την Μούρθια να κερδίζει με 11 πόντους διαφορά.   

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 20-16, 19-12, 25-35

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.