Χωρίς Σι στη Γερμανία η ΑΕΚ

Ο Μπάντζα Σι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ τις προσεχείς ημέρες και ήδη έμεινε εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαϊρόιτ.

Ο Μπάντζα Σι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ τις προσεχείς ημέρες και ήδη έμεινε εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαϊρόιτ. Ο 27χρονος παίκτης θα αντικατασταθεί από τον Έντιν Άτιτς στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων», η οποία αναχώρησε για τη Γερμανία. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα ταξιδέψει την Τετάρτη, καθώς αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα και έμεινε στην Αθήνα. 

Ο συνεργάτης του Έλληνα κόουτς, Θανάσης Παπαχατζής τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης για τον αγώνα με τη γερμανική ομάδα για το Basketball Champions League: «Είναι πολύ δύσκολο το αυριανό ματς. Η Μπαϊρόιτ είναι μία ομάδα ρυθμού και επιθετικά πολύ ικανή. Θα πρέπει να ελέγξουμε πολύ καλά αυτά τα δύο κομμάτια. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουνε και να έχουν καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι τους. Έχουμε δει ότι βρίσκουν πολύ εύκολα σουτ και λέι απς, και εκεί πρέπει να τους σταματήσουμε. Πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.