Η Μονακό 79-65 την Καρσίγιακα (video)

Το απόλυτο των επτά νικών σε ισάριθμα ματς πέτυχε η Μονακό με το τέλος του πρώτου γύρου στον πρώτο Όμιλο του Champions League της FIBA.

Το απόλυτο των επτά νικών σε ισάριθμα ματς πέτυχε η Μονακό με το τέλος του πρώτου γύρου στον πρώτο Όμιλο του Champions League της FIBA.

Οι Μονεγάσκοι επιβλήθηκαν στην σάλα Γκαστόν Μεντεσίν της Πινάρ Καρσίγιακα με 79-65 και πλέον φαντάζουν το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση του Ομίλου τους.

Κορυφαίοι για την Μονακό οι Κικάνοβιτς και Ρόμπινσον με 23 πόντους έκαστος, με τον πρώτο να έχει μάλιστα 13/14 ελεύθερες βολές.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο για τρία δεκάλεπτα με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 22-20 και το ημίχρονο με 41-39.

Στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου η Μονακό προηγήθηκε με 59-52 αλλά ο Ντομινίκ Γουότερς με προσωπικές ενέργειες μείωσε σε 64-61. Με πρωταγωνιστή τον Ρόμπινσον όμως και βοήθειες επιθετικά από τον Γκλαντίρ η Μονακό έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 15-4 καθαρίζοντας το ματς.

Για την Καρσίγιακα ο Γουότερς είχε 21 πόντους ενώ άλλους 15 πρόσθεσε ο Τζόουνς.

Πάρε τη Nova μαζί σου με την υπηρεσία Nova GO. Aπόλαυσε το αγαπημένο σου θέαμα σε laptop, tablet και smartphone όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσα κι έξω από το σπίτι και εντελώς δωρεάν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.