Πάνε για την πρόκριση οι «πράσινοι»

Με ένα και μοναδικό στόχο πηγαίνουν το Σάββατο οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο κλειστό της οδού Κένεντι.

Με ένα και μοναδικό στόχο πηγαίνουν το Σάββατο οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο κλειστό της οδού Κένεντι. Τη δεύτερη νίκη επί του Περιστερίου για να «καθαρίσουν» την πρόκριση στη β΄ φάση των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος.
 
Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στις 16:00 και αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε για τη σοβαρότητα που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του, ενώ από την άλλη, ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, τόνισε ότι αυτό που θέλει είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Από την πλευρά του ο «Ζοτς» -που θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του- εξήγησε ότι πρόκειται για ένα «σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί το Περιστέρι είναι εξαιρετική ομάδα. Δουλεύουν συνεχώς μέσα στον αγώνα, προετοιμάζουν πολύ καλά το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να παίξουν σίγουρα καλύτερα το Σάββατο από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Σύμφωνα με την ποιότητα που έχουν ως ομάδα θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν πολύ και αυτό πιστεύω είναι πολύ καλό για εμάς. Είναι κάτι που θέλουμε και θα χρειαστεί να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Στην αντίπερα όχθη, ο συνεργάτης του «Άρτζι» παραδέχθηκε πως «είναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς εντός έδρας θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο» και συνέχισε αναφερόμενος στο σκοπό τους: «Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και με την προσπάθειά μας να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, δημιουργώντας του ευχάριστη προδιάθεση για τον βραδινό τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου, όπου όλοι ευχόμαστε ο Ατρόμητος να σηκώσει το τρόπαιο και να πανηγυρίσουμε την επιτυχία».
 
Καλάθης: Μόνο το Περιστέρι
Ο Νικ Καλάθης μίλησε γαι το παιχνίδι και ήταν ξεκάθαρος: «Πήραμε τη νίκη στον πρώτο αγώνα, αλλά χρειαζόμαστε μία ακόμη για να κάνουμε το βήμα που θέλουμε στον Α’ γύρο των πλέι οφ. Το Περιστέρι είναι μια καλή ομάδα, σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να φτάσουμε στο 2-0. Θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι υπάρχει και το φάιναλ φορ στη συνέχεια, ότι θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο παρκέ, αλλά στο μυαλό μας επιβάλλεται για την ώρα να βρίσκεται μόνο το Περιστέρι».
 
Μάντζαρης: Να ακούσουμε το «μπράβο»
Στον κόσμο της ομάδας του και στο γεγονός ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του περιμένουν τη στήριξη του, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης λέγοντας ότι «ίσως να είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξει, σα να μας λέει μπράβο για την προσπάθεια που έχουμε κάνει φέτος. Για τον Παναθηναϊκό  τι να πούμε; Τα έχουμε πει τόσες φορές. Είναι καταπληκτική ομάδα και δίνει το τελευταίο παιχνίδι της πριν από το φάιναλ φορ. Θα είναι σε τοπ φόρμα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε ότι περισσότερο γίνεται από αυτό το παιχνίδι, πριν αναχωρήσουμε όλοι για το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ. Ελπίζω να είναι μια περιστεριώτικη μέρα που θα φέρει το Κύπελλο στην πόλη μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.