Πρόταση συγχώνευσης

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άργους, Νίκος Γριμάνης πρότεινε την συγχώνευση της ομάδας του με την μητρική ΑΕΚ στο μπάσκετ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άργους, Νίκος Γριμάνης πρότεινε την συγχώνευση της ομάδας του με την μητρική ΑΕΚ στο μπάσκετ. Τη πρότασή του έφερε στο φως η  εφημερίδα «Ώρα των σπορ».  «Είμαστε Ενωσίτες. Πονάμε την ομάδα. Στενοχωριόμαστε για αυτό που συμβαίνει. Οι πόρτες της ΑΕΚ Άργους είναι όμως ανοιχτές. Η διαβάθμιση του μπάσκετ της Μάνας ΑΕΚ στη Β’ Εθνική ίσως αποδειχθεί λυτρωτική” δήλωσε ο κ. Γριμάνης.

Και αμέσως μετά μπήκε στο “ψητό”: Εμείς είμαστε διαθέσιμοι, πάντως, αν υπάρχει μία υγιής κατάσταση και εφόσον βεβαίως παραμείνουμε στην Α2 κατηγορία να συνεργαστούμε. Το λέω ευθέως. Για συγχώνευση μιλάω. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην εξελιχθεί αυτή η καλή συγκυρία για την μπασκετική ΑΕΚ σε αυτό που λέμε «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Έπειτα από μια καταστροφή μπορεί να προκύψει κάτι καλό» είπε.

Αναφερόμενος στο διαδικαστικό της υπόθεσης τόνισε: «Ξέρω ότι γίνεται. Κι αυτό είναι το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα, ας περιμένουμε τον εκπρόσωπο του κυρίου Φιλίππου, τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο. Θέλω να βοηθήσω. Όπως περιμένω και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βοηθήσουν. Όσο για την έδρα; Υπάρχει και το κλειστό του Λουτρακίου. Θα δούμε!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.