Η Ακαδημία του «Ζοτς» ακολουθεί… Παναθηναϊκό

Κάτι ξέρει ο Παναθηναϊκός που προετοιμάζεται κάθε χρόνο στα υψόμετρα του Ζλάτιμπορ και οι τίτλοι του το αποδεικνύουν.

Κάτι ξέρει ο Παναθηναϊκός που προετοιμάζεται κάθε χρόνο στα υψόμετρα του Ζλάτιμπορ και οι τίτλοι του το αποδεικνύουν. Γι’ αυτό και η Ακαδημία των πιτσιρικάδων του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά και του Δημήτρη Ιτούδη, θα βρεθεί φέτος στον ίδιο προορισμό.

Το φετινό καμπ της ακαδημίας TELEUNICOM BAC θα διεξαχθεί στο βουνό της Σερβίας που βρίσκεται σε ύψος 1.200 μέτρων, εκεί όπου χρόνια τώρα το «τριφύλλι» διεξάγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με… αποτέλεσμα ευρωπαϊκά και εγχώρια πρωταθλήματα να μπαίνουν στο τσεπάκι. Τα παιδιά θα βρεθούν στο Ζλάτιμπορ για μία εβδομάδα (25/6-1/7) για να διδαχθούν από μεγάλες προσωπικότητες του σερβικού μπάσκετ.
 
Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:
Η Ακαδημία TELEUNICOM BAC με πρωτοβουλία των ιδρυτών της, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργου Ρεγγίνα πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, προγραμματίζει για φέτος οργανωμένη συμμετοχή  παιδιών σε camp για αθλητές του μπάσκετ στο  ZLATIBOR της Σερβίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη τοποθεσία με υψόμετρο 1200 μ., κάνει την προετοιμασία της για αρκετά χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Στο φετινό camp πρόκειται να συμμετάσχουν γνωστοί αθλητές και προπονητές από τη Σερβία, μια χώρα με μεγάλη παράδοση και ξεχωριστή σχολή στο μπάσκετ.
Η αναχώρηση θα γίνει αεροπορικώς το Σάββατο 25 Ιουνίου  και η επιστροφή  την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 (Σύνολο 7 ημέρες).
H φετινή διοργάνωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας Teleunicom, μεγάλου χορηγού της ακαδημίας μπάσκετ. Η Teleunicom σταθερός συνοδοιπόρος όλων των αγωνιστικών προσπαθειών της ακαδημίας, στηρίζει ενεργά κι αυτή την προσπάθεια για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες αποκόμισης εμπειριών για την σωστή εκμάθηση του μπάσκετ από τα παιδιά.
Οι συμμετέχοντες  αθλητές  θα   συνοδεύονται από άτομα & προπονητές της Ακαδημίας, ενώ δυνατότητα συμμετοχής στην αποστολή  έχουν και  γονείς, οι  οποίοι θα διαμένουν  σε   ξενοδοχείο 4*  σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις του camp. Oι θέσεις είναι περιορισμένες, με προτεραιότητα στα μέλη της Ακαδημίας. Οι κενές θέσεις θα συμπληρωθούν με παιδιά εκτός Ακαδημίας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν: 210 3800390 & 6977 551035 ή να επισκεφθούν το site,www.basketballacademy.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.