Πόντος και γεύμα…

Ο Παναθηναϊκός θα δωρίζει ένα γεύμα για κάθε πόντο των παικτών του -στους εντός έδρας αγώνες- σε υποσιτισμένα παιδιά.

Αρχής γενομένης την Πέμπτη στον αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα δωρίζει ένα γεύμα για κάθε πόντο των παικτών του -στους εντός έδρας αγώνες- σε υποσιτισμένα παιδιά σε συνεργασία με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» (ΓΧΣ).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της, υποστηρίζει τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» στον αγώνα που δίνουν κατά του παιδικού υποσιτισμού, δωρίζοντας ένα γεύμα για κάθε πόντο που θα πετυχαίνει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στους εντός έδρας αγώνες.

 «Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα μας να πετύχει περισσότερους πόντους. Σας καλούμε να υποστηρίξετε ένα διαφορετικό αγώνα ζωής και να προσφέρουμε όλοι μαζί μια ελπίδα ζωής στα παιδιά που καθημερινά αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Κάθε πόντος ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη επί του αντιπάλου αλλά και του υποσιτισμού,» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, στην οποία τονίζεται επίσης:

 «195 εκ. παιδιά παγκοσμίως υποφέρουν από τις επιπτώσεις του υποσιτισμού. Κάθε 6 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει λόγω του υποσιτισμού, ενώ κάθε χρόνο 5 εκ. παιδιά χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας του.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δημιουργήθηκαν το 1971 από μια ομάδα γιατρών και δημοσιογράφων που πίστευαν με πάθος ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην ιατρική φροντίδα. Εφέτος συμπληρώνουν 40 χρόνια ανεξάρτητης, ιατρικής, ανθρωπιστικής δράσης, παρέχοντας ιατρική βοήθεια στους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, πολιτικές πεποιθήσεις ή φύλο. Μέσα από τα προγράμματα επισιτιστικής φροντίδας που υλοποιούν σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο, αγωνίζονται να καταπολεμήσουν τον υποσιτισμό και να κάνουν τις συνέπειές του λιγότερο σαρωτικές στα παιδιά κάτω των 5 ετών. Το 2009 περιέθαλψαν 250.000 υποσιτισμένα παιδιά σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.