Τέλος ο Καλαφατάκης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αποτελεί από την Δευτέρα ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Τέλος και ο Γιώργος Καλαφατάκης από τον Ηρακλή. Μετά τον Νίκο Παπανικολόπουλο, σειρά είχε ο τεχνικός της ομάδας, ο οποίος είδε κι αυτός την πόρτα της εξόδου και φαβορί για την αντικατάσταση του εμφανίζεται ο Δημήτρης Γαλάνης.

Η ήττα από τον Ηλυσιακό έχει φέρει τα πάνω κάτω στο στρατόπεδο του «γηραιού» (σ.σ. βρίσκεται πια στον πάτο της βαθμολογίας) και αφού αρχικά αποφασίστηκαν οι αποχωρήσεις παικτών -νωρίτερα λύθηκε η συνεργασία της ΚΑΕ με τον Παπανικολόπουλο και παίρνουν σειρά κι άλλοι- ήρθε και η σειρά του προπονητή. Αφού πρώτα ο Καλαφατάκης δεν εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας (σ.σ. επικαλέστηκε ασθένεια) ο σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο ίδιος ήταν απογοητευμένος τόσο από την πορεία των «κυανολεύκων», αλλά κυρίως από τις ενέργειες της διοίκησης, η οποία μετά το παιχνίδι στα Ιλίσια άρχισε να διώχνει. κόσμο. Τους είχαν πει για τον Παπανικολόπουλο, αλλά και για τον Πίτερς, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία, δε συμμετείχε στην προπόνηση και σε λίγο θα. ακολουθήσει τον πρώτο.

Στο μεταξύ, αν και η σημερινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστας Μέξα, λόγω και της παραίτησης του Θόδωρου Αλμπάνη από το τεχνικό τιμ, δε θα αναλάβει πάλι υπηρεσιακός προπονητής. Πρώτος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Γιώργου Καλαφατάκη είναι ο πρώην κόουτς του Πιερικού/Αρχέλαου, Δημήτρης Γαλάνης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.