Πέρασε από τη Δράμα με 100αρα ο Απόλλωνας

ΚΑΟ Δράμας και Απόλλων Πατρών διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τη 15η αγωνιστική της Α1 των ανδρών με την ομάδα της Πάτρας να πετυχαίνει μεγάλο διπλό στην έδρα της Καβάλας με τελικό σκορ 101-88.

ΚΑΟ Δράμας και Απόλλων Πατρών διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τη 15η αγωνιστική της Α1 των ανδρών με την ομάδα της Πάτρας να πετυχαίνει μεγάλο διπλό στην έδρα της Καβάλας με τελικό σκορ 101-88.

Το παιχνίδι ήταν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ντέρμπι μιας και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη η καθεμία για δικούς της λόγους. Η ομάδα της Δράμας ήθελα τη νίκη για να ξεκολλήσει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ενώ ο Απόλλωνας ήθελε το θετικό αποτέλεσμα για να πλασαριστεί σε ακόμα καλύτερη θέση.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Δράμα μπήκε αρκετά δυνατά και με πρώτα βιολιά τους Νόουλες και Ιωάννου πήγε μπροστά στο σκορ με 16-15.
Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ και αυτό φάνηκε και από το σκορ του ημιχρόνου όπου η Δράμα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 36-35.

Στην επανάληψη όμως, ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παρκέ και αποφάσισε να καθαρίσει το παιχνίδι. Με πρωταγωνιστές τους Μακόλουμ και Γκράντ  η πατρινή ομάδα με ένα επιμέρους σκορ 11-20 πήγε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο επικεφαλής του αγώνα.

Παρ’ όλα ταύτα, η Δράμα αποδείχθηκε πολύ σκληρή, δεν παράτησε τα όπλα και μπήκε δυνατά στην τέταρτη περίοδο. Οι Ιωάννου, Πάλμερ και Νόουλες πήραν την ομάδα στις πλάτες τους και με ένα επιμέρους σκορ 29-22 πήγαν το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί όμως η υπεροχή των Πατρινών καθώς και η ποιότητα του ρόστερ τους φάνηκε με τους Μακόλουμ και Γκράντ να κάνουν μεγάλη ζημιά αφού πέτυχαν 31 και 28 πόντους αντίστοιχα και χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους με τελικό σκορ 101-88.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 36-35, 47-55, 76-76, 88-101

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.