Βετούλας: “Πολύ δύσκολο παιχνίδι με ΚΑΟΔ”

Έχοντας γνωρίσει την ήττα από τον ΚΑΟΔ στην Πάτρα στον πρώτο γύρο, ο Απόλλων μετέβει στη Δράμα με στόχο την... εκδίκηση στην αυριανή αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1.

Έχοντας γνωρίσει την ήττα από τον ΚΑΟΔ στην Πάτρα στον πρώτο γύρο, ο Απόλλων μετέβει στη Δράμα με στόχο την… εκδίκηση στην αυριανή αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1. Ο τεχνικός των Αχαιών, Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα:

«Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ γίνεται σε μια περίοδο που ο αντίπαλός μας δείχνει να έχει επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΚΑΟΔ είναι μια αθλητική ομάδα, όπως κι εμείς, και θα θέλει να “τρέξει” στο γήπεδό της. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στο σκορ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και στο τέλος να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θεωρώ ότι η Δράμα έχει περισσότερο το άγχος για τη νίκη, και θα προσπαθήσουμε να το επωφεληθούμε».

Ο Νίκος Αργυρόπουλος εξέφρασε επίσης την άποψή του για το παιχνίδι στη Δράμα: «Θα αντιμετωπίσουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία έχει κάνει αρκετά καλή πορεία μέχρι τώρα. Προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, παρά την ήττα. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν είμαστε και τα 40 λεπτά του αγώνα πολύ σοβαροί, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.