Πεδουλάκης: «Να ξεχάσουμε τη Ρεάλ»

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει από τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης, εν όψει Άρη.

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει από τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης, εν όψει Άρη. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι κόντρα στους «κίτρινους».

Αρχικά, ο Πεδουλάκης δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν πρέπει να μας καταβάλλει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν, έχουμε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στη συνέχεια».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε για τον αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ: «Οι υποχρεώσεις τρέχουν, πρέπει να συγκεντρωθούμε γρήγορα. Αντιμετωπίζουμε τον Άρη και θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη στον επιθετικό τομέα, να έχουμε καλύτερο ρυθμό, να κρατήσουμε το αμυντικό μας κομμάτι. Πρέπει επίσης να έχουμε ενέργεια στο παρκέ και διάρκεια».

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος δήλωσε: «Ένας ακόμη αγώνας για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Υποδεχόμαστε τον Άρη στο ΟΑΚΑ, στον τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα για εμάς και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο: Να εστιάσουμε στο παιχνίδι, να μην χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του, να έχουμε διάρκεια και να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο Άρης έχει πάρει θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, παλεύει τα παιχνίδια και έχει παίκτες με εμπειρία, αλλά και νέους παίκτες. Όπως κι αν έχει, στόχος δικός μας είναι βγούμε στο παρκέ και να μην επαναλάβουμε λάθη που κάναμε σε προηγούμενους αγώνες, να παρουσιαστούμε καλύτεροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.