Φραγκιάς: «Να ελέγξουμε το ρυθμό»

Ο έλεγχος του ρυθμού στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης για τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκιά.

Ο έλεγχος του ρυθμού στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης για τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκιά. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι οι Κρητικοί είναι πολύ επικίνδυνοι στην έδρα τους και τόνισε πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της και στα 40 λεπτά.
 
«Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της. Έχει μία σταθερή φιλοσοφία εδώ και αρκετά χρόνια και φυσικά μέσα στο γήπεδο της είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να καλύψουμε τις όποιες απουσίες έχουμε. Το ζητούμενο για μας είναι να αποκτήσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας για 40 λεπτά», ήταν τα λόγια του Βασίλη Φραγκιά.
 
Από την πλευρά του, ο Μπαμπαλε Οσμπι δήλωσε: «Αν και βρίσκομαι λίγες μέρες στην Ελλάδα, ξέρω ότι το κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα μου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μετά τις ήττες στις τελευταίες αναμετρήσεις θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στο Ρέθυμνο. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, για να πετύχουμε τους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.