Μάριτς: Η βλακεία δεν έχει όρια

Εξοργισμένος ήταν ο Άλεξ Μάριτς με τα όσα έζησε η αποστολή του Παναθηναϊκού στ δρόμο προς το ΣΕΦ, μετά την επίθεση στο πούλμαν της.

Εξοργισμένος ήταν ο Άλεξ Μάριτς με τα όσα έζησε η αποστολή του Παναθηναϊκού στ δρόμο προς το ΣΕΦ, μετά την επίθεση στο πούλμαν της. Ο «πράσινος» σέντερ εξήγησε πως η βλακεία κάποιων δεν έχει όρια τελικά και πως δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί κάτι ακόμη χειρότερο.

Περιγράφοντας τις στιγμές της επίθεσης στη «Sport Novosti», ο Μάριτς τόνισε ότι «περίπου 500 μέτρα από το ΣΕΦ, ακούσαμε έναν θόρυβο και μετά αρκετούς ακόμη. Κάποιοι αποκαλούμενοι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας μου και έσπασαν τα τζάμια. Τραυματίστηκαν ο Περπέρογλου και ο Σμιθ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο». Στη συνέχεια εξήγησε ότι «ευτυχώς είναι καλά. Η αποστολή της ομάδας πήγε τελικά στο γήπεδο και παρ’ όλα όσα έγιναν, ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε. Τη στιγμή όμως που αλλάξαμε και βάλαμε τις φόρμες μας, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού αποφάσισε να αναβληθεί το ματς».

Κάπου εκεί ο Σερβοαυστραλός ψηλός πήρε… φωτιά, λέγοντας «δεν μπορώ να πιστέψω πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η βλακεία ορισμένων ανθρώπων! Εδώ και χρόνια γίνονται τέτοια πράγματα από κάποιους που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι. Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν τα επεισόδια; Να τραυματιστεί κάποιος σοβαρά ή κάτι ακόμη χειρότερο; Ελπίζω αυτό που έγινε να είναι το τελευταίο περιστατικό και όλοι μας, οι ομάδες και οι φίλαθλοι, να μπορέσουμε να απολαύσουμε το μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.