Αλεξανδρής: Δύσκολο τεστ και κούραση

Απόντος του Δημήτρη Τσαλδάρη βρίσκεται ο Άρης στην Αθήνα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (25/2, 17:00) στο ΣΕΦ.

Απόντος του Δημήτρη Τσαλδάρη βρίσκεται ο Άρης στην Αθήνα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (25/2, 17:00) στο ΣΕΦ. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξήγησε πως η αναμέτρηση θα είναι ένα δύσκολο τεστ, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την ευκαιρία να… ανέβουν ψυχολογικά μετά τη βαριά ήττα στη Ρωσία και οι ίδοι είναι αρκετά κουρασμένοι.

Οι «κίτρινοι» αναχώρησαν το μεσημέρι από τη Θεσσσαλονίκη, αφότου έκαναν πρώτα μια δίωρη προπόνηση στο «Αλεξάνδρειο», με όλους του υπόλοιπους παίκτες -πλην του τραυματία Τσαλδάρη, πουε πιστρέφει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας- να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα. 
«Είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ για εμάς, διότι παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό που θέλει να πιάσει μια καλή απόδοση μετά από την άσχημη ήττα του από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, για να ξανά φτιάξει την διάθεση του», είπε αρχικά ο «τίγρης» και όσον αφορά στους «κίτρινους» εξήγησε πως «εμείς είμαστε αρκετά κουρασμένοι λόγω του ταξιδιού από την Ρωσία, αλλά θα προσπαθήσουμε επί 40′ για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως είχαμε καταφέρει στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στην έδρα μας». Ο Αλεξανδρής συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τους νεαρούς Τάσο Δήμα και Λευτέρη Μποχωρίδη.
 
Μπόγρης: Τον καλύτερο εαυτό μας

Ο Γιώργος Μπόγρης γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και ποιον θα έχει απέναντι της αύριο, Σάββατο, στο ΣΕΦ. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Προερχόμαστε από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα όπως είναι ο Ολυμπιακός.
Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από μια ήττα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και θα είναι σίγουρα περισσότερο συγκεντρωμένοι, ενώ έχουν και το αβαντάζ ότι παίζουν στην έδρα τους», τόνισε.

Απ’ την άλλη, οι «κίτρινοι» σκοπεύουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, για να επιστρέψουν στις νίκες. «Εμείς αν και έχουμε ελλείψεις θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Τέτοιες αναμετρήσεις εξάλλου πάντα δίνουν το κίνητρο για να παίξεις όσο καλύτερα γίνεται και ανυπομονούμε να μπούμε στο παρκέ για να δώσουμε μια δυνατή μάχη», ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.