Λινάρδος: «Δεν ξέρω αν θα βρούμε το κουράγιο…»

Το Μαρούσι αν και βρέθηκε κοντά στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει καθώς ηττήθηκε με 74-75 από τον ΚΑΟΔ.

Το Μαρούσι αν και βρέθηκε κοντά στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει καθώς ηττήθηκε με 74-75 από τον ΚΑΟΔ. Ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος εμφανώς απογοητευμένος τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να έχει κερδίσει ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Χαραλαμπίδη.

«Δεν ξέρω κατά πόσο θα βρούμε το κουράγιο να αντέξουμε άλλες 14 αγωνιστικές. Έπρεπε να νικήσουμε. Μέτρησαν οι καλύτερες λύσεις του ΚΑΟΔ κι ευστοχία του πίσω απ’ τα 6,75 μέτρα. Θέλει και τύχη. Με λυπεί, που με νίκησε ένα δικό μου παιδί, ο Χαραλαμπίδης. Ο ΚΑΟΔ έχει μέλλον, αλλά για εμάς τα πράγματα δυσκολεύουν. Κάναμε προσπάθεια για το θέμα με τον Τζάρεντ Χόμαν, αλλά όλα συνηγορούν σε βάρος μας» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Δεμερτζής δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Είναι η τέταρτη φορά που χάνουμε στον πόντο. Δεν ξέρουμε ποια θα ήταν η συνέχεια, αφού έχουμε προβλήματα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.