Μπήκε στην αποστολή ο Βεργίνης

Παρά τις ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο, ο 31χρονος παίκτης προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στα σχέδια του Βαγγέλη Αγγέλου για το εκτός έδρας παιχνίδι (15/12, 17:30) του Αρη με τον Προμηθέα

Ο Δημήτρης Βεργίνης συμμετείχε κανονικά (14/12) σε ολόκληρο το πρόγραμμα και είναι στα σχέδια του Βαγγέλη Αγγέλου για το εκτός έδρας παιχνίδι (15/12, 17:30) του Αρη με τον Προμηθέα στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”, για την 9η αγωνιστική της Betshop Basket League.
Παρά τις ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο, ο Δημήτρης Βεργίνης συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα. 
Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση του Προμηθέα με τη χρήση video. Στην αποστολή του Αρη συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνη, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκί, Χάρις, Αγγέλου.

Καμπερίδης: “Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας” 

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για το παιχνίδι είπε τα εξής: “Ο Προμηθέας είναι μια αξιόλογη ομάδα, με γεμάτο ροστερ και παίκτες με ικανότητα να παίζουν σε παραπάνω από μια θέση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή του να διαφοροποιεί τον τρόπο παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση, ανάλογα με της απαιτήσεις του αγώνα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε με την ομάδα της Πάτρας στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, τα οποία ήταν καθοριστικά για την έκβαση του παιχνιδιού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.