Θέλει τον Γκόρντον η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει προσπάθειες, προκειμένου να πείσει τον Μπεν Γκόρντον να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει προσπάθειες, προκειμένου να πείσει τον Μπεν Γκόρντον να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε επαφές με τον μάνατζερ του Αμερικανού παίκτη, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον ΝΒΑ, αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο 33χρονος γκαρντ αγωνίζεται τα τελευταία έντεκα χρόνια στο αμερικανικό πρωτάθλημα, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Μπουλς, Πίστονς, Μπόμπκατς και Μάτζικ.

Tην περσινή σεζόν υπέγραψε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, όμως έμεινε ελεύθερος στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου. Ο διεθνής παίκτης με τη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να τον πείσουν να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της Ένωσης αναζητούν τρόπο για να λυθεί η συνεργασία με τον Μαλίκ Χέρστον, ενώ τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Δημήτρη Μαυροειδή. Επίσης, η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει και στην απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου, ο οποίος θα προορίζεται για εναλλακτική επιλογή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.