«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Ράγκλαντ» (video)

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Αμερικανό πόιντ - γκαρντ της Αβελίνο, Τζο Ράγκλαντ.

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Αμερικανό πόιντ – γκαρντ της Αβελίνο, Τζο Ράγκλαντ.

Ο 27χρονος από το Γουέστ Σπρίνγκφιλντ της Μασσαχουσέτης, ύψους 1.82 μ. ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ιταλικής ομάδας που κατέκτησε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Σέριε Α και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι – οφ.

Στις ΗΠΑ είχε αγωνιστεί με το κολέγιο Wichita State, ενώ από το 2012 αγωνίζεται στην Ευρώπη με Μούρθια, Καντού, Αρμάνι Μιλάνο, Καρσίγιακα και Αβελίνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Orticalab της ιταλικής πόλης, ο παίκτης που μένει ελεύθερος από την Αβελίνο, έχει προτάσεις από Κουμπάν, Ολυμπιακό αλλά και ισπανικές και ιταλικές ομάδες, αλλά δεν έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να ανανεώσει με τη νυν ομάδα του.

«Επιβεβαιώνω  ότι ο Τζο δεν έχει πάρει καμία απόφαση όσον αφορά το μέλλον του, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Έχει ακόμα το βλέμμα του στραμμένο στην Αβελίνο, λόγω του 1,5 χρόνου που πέρασε εκεί. Είναι free agent, δεν έχει υπογράψει πουθενά, αλλά οπωσδήποτε έχει κάποιες προτάσεις. Θα ήταν δύσκολο να μην είχε προσφορές μετά τη σεζόν που έκανε», ανέφερε σχετικά ο Ιταλός εκπρόσωπός του Βιτόριο Φερατσίνι.

Δείτε στο video του Novasports.gr στιγμιότυπα από πρόσφατο παιχνίδι πλέι – οφ με την Βενέτσια, όπου πέτυχε 33 πόντους και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Αβελίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.