Παναθηναϊκός ΑKTOR-Προμηθέας 93-62: «Φρεσκάρισμα» πάγκου και «μήνυμα» για Μπολόνια (highlights)

Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο επέστρεψαν στην δράση και έδωσαν καλό δείγμα γραφής για την ετοιμότητα τους μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν.

Με εμφατική εμφάνιση από τους παίκτες που προέρχονται από τον πάγκο του, έγραψε τον επίλογο της κανονικής διάρκειας της Basket League, o Παναθηναϊκός ΑKTOR που νίκησε τον Προμηθέα (93-62) με χαρακτηριστική ευκολία και ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα του με την Βίρτους, στην Μπολόνια, (29/3, 21.30 NOVAPRIME), έστειλε μήνυμα για την διαχείριση περισσοτέρων επιλογών, αντί του “κλειστού” ροτέσιον.

Οι “πράσινοι” τερμάτισαν στις 22 αγωνιστικές με 21 νίκες και μια ήττα, εντός έδρας από τον Άρη, έχοντας πλέον σταθερό προβάδισμα για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα επικείμενα πλει οφ, ενώ ο Προμηθέας κατετάγη στην 4η θέση, την οποία είχε κατοχυρώσει και πριν από το τζάμπολ του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Αταμάν ξεκούρασε τους Σλούκα, Γκριγκόνις και Λεσόρ, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο Ναν αγωνίστηκε 20 λεπτά και στα τρία τελευταία δεκάλεπτα, οι 6.000 θεατές που πήγαν στο ΟΑΚΑ, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ανταμείφθηκαν από την προσπάθεια και το θέαμα που πρόσφεραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής. Ο Προμηθέας δεν ήταν ανταγωνιστικός στο δεύτερο δεκάλεπτο και ουσιαστικά ακολούθησε στο σκορ από μεγάλη…απόσταση, ενώ δεν έπαιξε ο Κάουαν.

Δεκάλεπτα: 19-15, 49-27, 75-46, 93-62

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.