Καρδίτσα-Μαρούσι 87-84: Μακ για…τρείς σε buzzer beater και πέμπτη νίκη (video)

Ο Μακ ευστόχησε στο τελευταίο τρίποντο του, ύστερα από τρία άστοχα και ήταν το νικητήριο για την Καρδίτσα.

H μεταμορφωμένη Καρδίτσα σε κάθε εντός έδρας αγώνα της, “λύγισε” και το αξιόμαχο Μαρούσι (87-84) στην 15η αγωνιστική της Basket League, με τρίποντο-buzzer beater του Μακ από την γωνία και ισοβαθμεί πλέον με την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη που “άγγιξε” την νίκη, αλλά το σουτ του Γιαννόπουλου, έξω από τα 6.75μ. ήταν άστοχο στην τελευταία επίθεση του Αμαρουσίου. Στο 5-10 και οι δυο ομάδες και χωρίς εκτός έδρας νίκη οι Θεσσαλοί.

To Mαρούσι είχε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα κατά 10%, η Καρδίτσα είχε τον έλεγχο των ριμπάουντ και οι φιλοξενούμενοι στις τρείς απόπειρες τους να δημιουργήσουν διαφορά ασφαλείας που έφτασε μέχρι τους οκτώ πόντους, είχαν την “απάντηση” των γηπεδούχων που δεν επέτρεψαν το μεγαλύτερο άνοιγμα της “ψαλίδας” στο σκορ. “Κλειστά” επιμέρους σκορ και στα 4 δεκάλεπτα, οριακές διαφορές στην παραγωγή του σκορ εντός των δυο ρακετών και από την περιφέρεια χαρακτήρισαν την εξέλιξη του αγώνα που ήταν αγωνιώδης και συναρπαστική. Ο Γιάνκοβιτς με πέντε συνεχόμενους πόντους, μείωσε σε 80-81 στο 1′ 41”, ακολούθησε δυο βολές του Γιαννόπουλου στο 1’23” (80-83), άστοχο λει απ του Μακ για την Καρδίτσα και με 1/2 βολές ο Ιορδάνου για το 80-84.

Ο Μακ Κάλουμ μείωσε την διαφορά στο καλάθι με 2/2 βολές στα 57” πριν από την λήξη. Οι διαιτητές καταλόγισαν απλό φάουλ υπέρ του Μακ Κάλουμ και έλεγξαν την φάση στο βίντεο για αντιαθλητικό στα 35”, με τον Αμερικάνο να ισοφαρίζει στους 84 πόντους. Ο Γιαννόπουλος αστόχησε σε σουτ για 3 πόντους στα 6” και η κατοχή της μπάλας πήγε στην Καρδίτσα. Ταιμ αόυτ από τον Νίκο Παπανικολόπουλο

Δεκάλεπτα: 18-22, 43-46, 66-67, 87-84

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.