Λιμνιάτης: «Ενθουσιασμένος από τους παίκτες, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για βήμα παραμονής»

Ο προπονητής του Αμαρουσίου στάθηκε στις 20 ασίστ των παικτών του.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του Αμαρρουσίου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, παρά την ήττα που κρίθηκε σε “νεκρό” χρόνο από το καλάθι του Κουζμίνσκας. Το Μαρούσι έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ο τεχνικός του υποστήριξε ότι στην τελευταία φάση του ενός δευτερολέπτου και δυο δεκάτων, ήταν λανθασμένο το timing του άλματος που έκανε ο Μπόγρης και ο Κουζμίνσκας πήρε την μπάλα από την επαναφορά και ευστόχησε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιμνιάτη:

«Δεν είμαι απλά ικανοποιημένος. Είμαι ενθουσιασμένος με την προσπάθεια της ομάδας μου. Και το είπα στους παίκτες από το ημίχρονο που είχαμε 13 ασίστ. Θέλαμε να κάνουμε βήμα μπροστά μετά το ματς με τον Άρη. Και δεν το λέω μπασκετικά. Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά αναφορικά με τη διάθεσή μας. Σήμερα συνδυάσαμε και το καλό μπάσκετ και όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν έχω λόγια.

Στην τελευταία φάση περιμέναμε ότι θα γίνει μια φάση προς τα μέσα. Βάλαμε ψηλά κορμιά, αλλά στην πάσα δεν πηδήξαμε σωστά, πέρασε η πάσα και δεχθήκαμε το καλάθι. Ένα ωραίο παιχνίδι από τον κόουτς Πλάθα. Αν είχαμε κερδίσει θα είχαμε κάνει σπουδαίο βήμα παραμονής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.