Νέλσον: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους»

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε ως ευχάριστη έκπληξη τη μετεγγραφή του στους «πράσινους».

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε ως ευχάριστη έκπληξη τη μετεγγραφή του στους «πράσινους». Ο Αμερικανός παίκτης μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους, την παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη και τον τραυματισμό του. Ο Νέλσον μίλησε στην εφημερίδα «Sportay». Αναλυτικά δήλωσε:


Άφησες τα ερυθρόλευκα και έβαλες τα πράσινα. Πως σου φαίνεται αυτή η αλλαγή;


«Είναι διαφορετικά χρώματα. Μου αρέσει πολύ το πράσινο. Θα έλεγα ότι μου ταιριάζει απόλυτα, όπως μου ταιριάζει και ο Παναθηναϊκός. Είμαι σε μια καταπληκτικά οργανωμένη ομάδα και είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να αγωνιστώ σε τόσο υψηλό επίπεδο στην καριέρα μου. Μέσα από αυτό θέλω να συμβάλω ώστε ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει τίτλους και να προσφέρει χαμόγελα στους φίλους του».


Πως μεταφράστηκε στο μυαλό σου η πρόταση που έγινε από τον Παναθηναϊκό;


«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Αρχικά είχα ακούσει διάφορες φήμες. Με έπαιρναν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου και με ρωτούσαν “θα πας στον Παναθηναϊκό;”. Τους απαντούσα ότι δεν έχω κάτι επίσημο ακόμα. Δεν μου έχει μεταφερθεί κάτι από τον μάνατζέρ μου και η αλήθεια είναι ότι είχα την ανυπομονησία να δω τι θα γίνει. Μόλις έμαθα επίσημα την πρόταση, είπα “ουάου”! Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, διαθέτει τρελούς φίλους που αγαπούν την ομάδα, βρίσκεται σε τοπ επίπεδο κάθε χρόνο ενώ και η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη. Υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγαλύτερα μπάτζετ από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι… Παναθηναϊκός. Όπως και να το κάνουμε. Γράφει ιστορία. Φαίνεται από τα έξι αστέρια που έχουν ραφτεί στη φανέλα».


Άρα… υπάρχει η πίεση;


«Όχι, δεν υπάρχει πίεση στο μυαλό μου. Έχω αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ως παιδί, έκανα κάθε χρόνο σκληρή προπόνηση και ιδιαίτερα καλό ατομικό πρόγραμμα το καλοκαίρι ώστε να είμαι έτοιμος για τις εκάστοτε προκλήσεις που θα έχω. Ειδικά η θέση μου είναι σημαντική. Οπότε περιμένω και εγώ πολλά από τον εαυτό μου. Δεν θέλω να με απογοητεύσω».


Η θέση σου είναι σημαντική, όπως ανέφερες. Είναι δύσκολη ή η ζωή σου θα είναι πιο εύκολη λόγω της παρουσίας του Διαμαντίδη;


«Κάθε θέση έχει τη δική της ευθύνη διότι αποτελεί τον συνδετικό κρίκο. Είναι πολύ σημαντικό να έχω δίπλα μου έναν παίκτη που ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά τον “άσο”. Ο παναθηναϊκός συνηθίζει να παίζει με δύο γκαρντ, οπότε αυτό που θέλω είναι να παίρνω αρκετή πίεση και ευθύνη από τον αρχηγό μας και να νιώθει πιο απελευθερωμένος. Θα μάθω πολλά δίπλα στον Διαμαντίδη».


Είσαι από τους άτυχους και εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πότε πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να πατήσεις παρκέ;


«Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ και τώρα. Κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξέρω πόσο πολύ με χρειάζεται η ομάδα. Ωστόσο το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού που κάνει εξαιρετική δουλειά θέλει να είμαι 100% έτοιμος από άποψη υγείας και να μην έχω πρόβλημα στη συνέχεια. Είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα μπορέσω να μπω στους ρυθμούς της ομάδας. Φυσικά στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό θα έχω τον ρόλο του εμψυχωτή. Να δώσω στους συμπαίκτες μου την ενέργειά μου στο ψυχολογικό κομμάτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.