Θλάση ο Χαραλαμπόπουλος!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέστη θλάση και θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εκτός προπόνησης ο Γκιστ.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέστη θλάση και θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο νεαρός φόργουορντ των «πρασίνων» εγκατέλειψε την αποψινή προπόνηση και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.

Όπως γίνεται κατανοητό αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως επίσης και οι ΝτεΜάρκους Νέλσον και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, οι οποίοι την Τρίτη έκαναν θεραπεία.

Την ίδια ώρα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε και τον Τζέιμς Γκιστ να μην προπονείται λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Η κατάσταση του Αμερικανού φόργουορντ θα εκτιμηθεί την Τετάρτη και θα αποφασιστεί αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στο ματς της Πέμπτης.

Τέλος, την Τρίτη οι Αντώνης Φώτσης και Λευτέρης Μποχωρίδης γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Μαυροβούνιου προπονητή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.