Ραντάνοφ: «Ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα, θα δουλέψω σκληρά για τους στόχους της ομάδας»

Ο Αλέκσα Ραντάνοφ βρίσκεται στην Αθήνα για το Περιστέρι και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι είναι χαρούμενος που εντάχθηκε στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Αλέκσα Ραντάνοφ. Ο 24χρονος Σέρβος φόργουορντ ισχυρίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Τέλος ο Ρανράνοφ υπογράμμισε ότι θα δουλέψει σκληρά με τον ομάδα του Βασίλη Σπανούλη προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου τη νέα σεζόν στη Basket League.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ο Αλέκσα Ραντάνοφ είναι ο τρίτος ξένος του Περιστερίου που έφτασε στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη.

Ο 24χρονος Σέρβος φόργουορντ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Δευτέρας (15/8), όπου τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Τσιάρας.

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Περιστέρι και στο ελληνικό πρωτάθλημα» υποστήριξε αρχικά ο Αλέκσα Ραντάνοφ και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και από την πλευρά μου θα δουλέψω σκληρά, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.