Τέλος από τα Τρίκαλα ο Μέξας

Η 9η ήττα σε 11 αγωνιστικές για τα Τρίκαλα είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προπονητή των Θεσσαλών, Κώστα Μέξα. Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ρεθύμνου, 86-76 στην παράταση, ο προπονητής των Τρικάλων ανακοίνωσε την απόφασή του να μη συνεχίσει σε αυτό το πόστο.

Η 9η ήττα σε 11 αγωνιστικές για τα Τρίκαλα είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προπονητή των Θεσσαλών, Κώστα Μέξα. Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ρεθύμνου, 86-76 στην παράταση, ο προπονητής των Τρικάλων ανακοίνωσε την απόφασή του να μη συνεχίσει σε αυτό το πόστο. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μέξας δήλωσε: «Νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή. Και αυτή η αλλαγή πρέπει να είναι ο προπονητής. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση, στα παιδιά το είπα, νομίζω ότι χρειάζεται ένα καινούριο πρόσωπο να τους εμπνεύσει λίγο περισσότερο από εμένα, ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Κανένα παράπονο δεν έχω από τη διοίκηση της ομάδας. Ό,τι ζήτησα το έκανε στο ακέραιο και γι’ αυτό όταν μία ομάδα έχει επτά ήττες συνεχόμενες, πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτή νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στο πλευρό της ομάδας. Ο καθένας είχε τον ρόλο του, ευχαριστώ και τους ανθρώπους στο γήπεδο που ότι ζητούσα το έκαναν. Να ευχηθούμε η ομάδα να πετύχει το στόχο της».

Ως προς την άσχημη εικόνα των Τρικάλων, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, ο Μέξας είπε: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Χάλασε το μυαλό μας μετά τον ΠΑΟΚ. Αντί να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε πήγαμε προς τα πίσω. Δεν ξέρω τι έγινε, το νεαρό της ηλικίας των παικτών; Η έλλειψη εμπειρίας; Ήταν δικές μου επιλογές αυτοί οι παίκτες, οπότε η ευθύνη είναι δική μου. Δεν μπόρεσα να τους πείσω να αλλάξουν τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των θεμάτων».

Ο Κώστας Μέξας άφησε πάντως αιχμές για τη διαιτησία: «Δεν μιλάω για τη διαιτησία ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται». Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, τέλος, είπε: «Ήταν ένα ματς που θέλαμε πολύ. Νομίζω ότι τα παιδιά έδωσαν πολλά πράγματα και αν είχαμε αυτή τη συγκέντρωση και σε άλλα ματς θα είχαμε άλλη κατάληξη. Στο τέλος, μια δύο ενέργειες μας ήταν λάθος, παίξαμε χωρίς ψυχολογία και το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια. Μας αδικεί που δεν νικήσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.