Τακιανός: «Μόνο με την άμυνα θα έχουμε τύχη»

Το ντεμπούτο του Φώτη Τακιανού στον πάγκο των Τρικάλων δεν συνοδεύτηκε με νίκη, και τον ίδιο να υποστηρίζει μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό πως μόνο με την άμυνα που έχει στο μυαλό του, η ομάδα του θα έχει τύχη.

Το ντεμπούτο του Φώτη Τακιανού στον πάγκο των Τρικάλων δεν συνοδεύτηκε με νίκη, και τον ίδιο να υποστηρίζει μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό πως  μόνο με την άμυνα που έχει στο μυαλό του, η ομάδα του θα έχει τύχη.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι που αντικειμενικά είχε πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για εμάς. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε να κάνουμε στο σημείο που είναι το πρωτάθλημα, μέσα από το παιχνίδι να κερδίσουμε ό,τι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είδαμε κάποια πράγματα που μπορεί να βασιστεί η ομάδα στο μέλλον. Όπως επίσης να αναγνωρίσουμε τα λάθη που έγιναν και συγκεκριμένα όταν ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, το ανέτρεψε και σε μία δεδομένη στιγμή που θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις αμυντικά και επιθετικά. Αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς, εάν θέλουμε να κάνουμε νίκες απέναντι σε αντιπάλους που έχουμε τον ίδιο στόχο. Δεν έχω να πω πολλά. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης το τι θέλουμε και το τι κάνουμε. Είμαι δύο ημέρες με την ομάδα και αυτό το οποίο έχω συμφωνήσει με τον εαυτό μου είναι να δώσω το 100% για να μείνει η ομάδα των Τρικάλων στην κατηγορία. Θέλω να επισημάνω τη μεγάλη διάθεση των παικτών μας σε πολλά σημεία του παιχνιδιού.

Για τη άμυνα της ομάδας του τόνισε:

«Δεν θεωρώ ότι η ομάδα έχει καμία τύχη, εάν δεν λειτουργήσει όπως έχω εγώ στο μυαλό μου, το αμυντικό κομμάτι. Η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη για εμάς. Θα μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε το 100% και να διαχειριστούμε το στρες του αγώνα. Γιατί θα πρέπει να μηδενίσουμε τις πιθανότητες στραβοπατήματος. Δεν είναι μόνο η δουλειά μέσα στο γήπεδο, αλλά πως θα διαχειριστούμε τους παίκτες, ώστε το επόμενο Σάββατο να νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, παρά την πίεση του αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.