Νέντοβιτς: “Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, να χτίσουμε πάνω στη νίκη με Ολυμπιακό”

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σχολίασε το θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, αλλά και τη στήριξη του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 81- 76 μέσα στο ΣΕΦ και ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ικανοποιημένος τόσο με το αποτέλεσμα, όσο και με την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Στη συνέχεια ο μπασκεμπολίστας του Δημήτρη Πρίφτης αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου και στην αποθέωση που οργάνωσαν ύστερα από το θετική κατάληξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ:

«Όταν ήμασταν πίσω με 13-14 πόντους συνεχίσαμε να πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε. Δεν τα παρατήσαμε. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, καλούς χαρακτήρες. Μένουμε ενωμένοι σε δύσκολες στιγμές και όλα πήγαν εξαιρετικά στο ντέρμπι. Αξίζαμε την νίκη και παλέψαμε, ώστε να φτάσουμε σε αυτή.

Όλη η ομάδα είχε κίνητρο, ξέραμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο μας και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Προσωπικά, είχα πολύ μεγάλο κίνητρο, ήμουν συγκεντρωμένος. Ξέρω τα προβλήματα που είχα στο ξεκίνημα της σεζόν. Προσπαθώ να επιστρέψω στα δικά μου δεδομένα και να βρω τη φόρμα μου. Δεν υπήρχε καλύτερο ματς για να κάνω την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν.

Αν η νίκη επί του Ολυμπιακού, μπορεί να γυρίσει το διακόπτη: «Ναι, το ελπίζω αυτό. Όμως, έχει να κάνει με εμάς. Αν είμαστε έξυπνοι και θέλουμε πραγματικά να γυρίσουμε την κατάσταση, θα χτίσουμε πάνω σε αυτή την νίκη. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τη ψυχολογία μας. Από εμάς εξαρτάται το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε περισσότερα παιχνίδια».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τους αποθέωσε: «Είναι απίστευτοι. Η ενέργειά τους και η στήριξή τους είναι συγκλονιστική. Χρειαζόμασταν αυτή την ενέργεια και ξέρω πως χάρηκαν με την νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.