H AΕΚ συμφώνησε με τον Μπόγρη και το Περιστέρι «κλείνει» τον Κατσίβελη

Η ΑΕΚ υπογράφει προσύμφωνα και δεν μπορεί να ανακοινώσει μεταγραφές λόγω των 12 απαγορεύσεων από τις δεδικασμένες οφειλές στην FIBA.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των περισσοτέρων ομάδων της Basket League, συνεχίζονται εντατικά και με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ώστε οι προπονητές να μην έχουν κενές θέσεις στην προετοιμασία τους.

Η ΑΕΚ, λόγω της ύπαρξης των 12 ban (απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA) προχωρά σε συμφωνίες, αλλά δεν δύναται να τις ανακοινώσει για ευνόητους λόγους και να εκδώσει τα δελτία τους, αν δεν προχωρήσει σε διακανονισμούς των προηγούμενων οφειλών που έχουν προκαλέσει και τα ban.

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Γιώργο Μπόγρη που βρέθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Ισπανία, φορώντας τη φανέλα της Τενερίφης. Ο 32χρονος έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για συμβόλαιο ενός έτους και ενώ υπάρχουν προσύμφωνα με τους Νίκο Παππά, Μάνι Χάρις, Μπράιαν Ανγκόλα και Κίνο Κολόμ.

Στο Περιστέρι, μετά την απόκτηση του Ίαν Μίλλερ, σειρά παίρνει ο Δημήτρης Κατσίβελης που έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στην ΑΕΚ, μετά από δύο περιόδους στον Προμηθέα. Το Περιστέρι έχει αποκτήσει τον Δημήτρη Μωραϊτη για την θέση του πλέι μέικερ, ενώ έχει κατατεθεί πρόταση και στον Αμερικάνο Τζος Χάγκινς που αγωνίσθηκε πέρυσι στον Ηρακλή και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.