Προμηθέας – ΑΕΚ 77- 73: Δύσκολο πρώτο βήμα για τους Πατρινούς (hls)

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά πήρε μια δύσκολη νίκη απέναντι στην Ένωση και βρίσκεται μπροστά πλέον στην σειρά των μικρών τελικών της Basket League.

Ο Προμηθέας υποδέχτηκε της ΑΕΚ στον πρώτο μικρό τελικό της Basket League με τους Πατρινούς να επικρατούν με σκορ 77-73 και να κάνουν το 1-0 στην σειρά.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο διάστημα του αγώνα ήταν κοντά στο σκορ με τους γηπεδούχους να χτίζουν πολύ μικρές διαφορές τις οποίες άμεσα έκλεινε η Ένωση και έμενε κοντά στο σκορ.

Στο επόμενο διάστημα του αγώνα η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και πάλι η διαφορές που σημειώθηκαν δεν ήταν ικανές να επηρεάσουν σημαντικά την συνέχεια του αγώνα με τα λάθη και την αστοχία του Προμηθέα στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού να ευνοούν τους φιλοξενούμενους.

Παρόλα αυτά οι Πατρινοί βρήκαν γρήγορα τον ρυθμό τους έτρεξαν ένα 19-5 επιμέρους σκορ με πρωταγωνιστές τα αδέρφια Γκράντ και τον Κλαβέλ κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά με 8 πόντους. Από την ΑΕΚ καλή παρουσία είχαν οι Γόντικας, Γκίκας και Χρυσικόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Προμηθέας είχε το προβάδισμα σε ένα μεγάλο κομμάτι του και συγκεκριμένα στα μέσα της 3ης περιόδου έχτισε και την μεγαλύτερη διαφορά του που έφτασε και τους 14 πόντους, η ΑΕΚ όμως έβρισκε συνεχώς τον τρόπο να επιστρέφει στο ματς με την νίκη τελικά να κρίνεται στην τελευταία περίοδο.

Οι δυο ομάδες πήγαν κοντά στο σκορ μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα όπου σε αυτά ο Μάκης Γιατράς δεν είχε στην διάθεση του τον Δημήτρη Αγραβάνη ο οποίος είχε αποβληθεί νωρίτερα για διαμαρτυρία. Χρειάστηκαν οι βολές των Τζεράι Γκράντ και Γιαννόπουλου ενώ είχαν μεσολαβήσει και δυο άστοχες του Κατσίβελη για να κριθεί τελικά ο αγώνας υπέρ των γηπεδούχων.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 21-14, 21-23, 16-18

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.