Αντριουσκεβίτσιους: «Θα δώσουμε τα πάντα κόντρα στη Γαλατά»

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα είναι απόλυτα έτοιμος στο αγώνα κόντρα στη Γαλατασαράι εμφανίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους.

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα είναι απόλυτα έτοιμος στο αγώνα κόντρα στη Γαλατασαράι εμφανίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους.
«Όλοι δουλεύουν σκληρά και μου αρέσει αυτό. Ο προπονητής δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους ψηλούς και έτσι είναι ευκαιρία να βελτιώνομαι συνεχώς και να δώσουμε τα πάντα στο τέλος του μήνα κόντρα στην Γαλατασαράι» δήλωσε αρχικά ο Λιθουανός σέντερ για να συμπληρώσει: «Όλα πήγαν καλά στην προετοιμασία. Προσαρμόζομαι εύκολα, μπήκα σε ένα κάπως διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους που είχαν αρχίσει νωρίτερα, ειδικά στην φυσική κατάσταση, αφού οι άλλοι ήταν πιο μπροστά, αλλά μέσα στο γήπεδο κάναμε όλοι τα ίδια. Καλύπτω, πάντως, το χαμένο έδαφος και σε 1-2 μέρες θα τους φτάσω».
Τέλος αναφερόμενος στην προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε: «Είναι διαφορετική η προετοιμασία από εκείνη στην Αλικάντε. Εδώ οι προπονητές έχουν πολύ καλύτερο πλάνο. Είναι σκληρή η προπόνηση, αλλά τα πάντα είναι προετοιμασμένα. Στα φιλικά με τον Ολυμπιακό κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε, όμως, δεν έχουμε πρόβλημα να τους αντιμετωπίσουμε όπως δείξαμε. Το θέμα είναι να μην επηρεαστούμε από τραυματισμούς ή κούραση ώστε τελικά να γίνουμε μια επιτυχημένη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.