Θέλει… Ολυμπιακούς ο Ζελαμπάλ

Συνέκρινε την Εθνική Γαλλίας με την αντίστοιχη της Ισπανίας και τόνισεότι τον απογοητεύει η θέση της πρώτης.

Συνέκρινε την Εθνική Γαλλίας με την αντίστοιχη της Ισπανίας και τόνισεότι τον απογοητεύει η θέση της πρώτης. Ο Μίκαελ Ζελαμπάλ μίλησε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, για το πόσο πολύ θέλει την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για την απουσία του Νοά, τον Πάρκερ, αλλά και το θάνατο του πατέρα του.

«Είναι απογοητευτικό για μένα… θα έπρεπε κάθε χρόνο να βρισκόμαστε στα φαβορί κάθε διοργάνωσης. Βλέπετε την Ισπανία πόσο παίζουν πάντα τόσο ομαδικά, πως κρατάνε την ίδια ομάδα», τόνισε ο Γάλλος φόργουορντ της Βιλερμπάν και συμπλήρωσε ότι «εμείς έχουμε μία καλή γενιά με εκπληκτικούς αθλητές, όπως τους Τόνι Πάρκερ, Μπορίς Ντιαό, Νικολά Μπατούμ και επίσης πολλούς καλούς παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη».
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε:

Για τους Ολυμπιακούς και την απουσία του Νοά: «Ελπίζω ο Γιοακίμ (σ.σ. ακολουθεί αποθεραπεία και θα επιστρέψει στις αρχές του Αυγούστου) να επιστρέψει σύντομα κοντά μας. Ελπίζω να κάνουμε κάτι καλό στη Λιθουανία γιατί θα είναι όλοι θα είναι εκεί. Είναι πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Είναι το όνειρο μου γιατί εκεί έχουν βρεθεί όλοι οι μεγάλες παίκτες όπως οι Τζόρνταν και Πίπεν. Μετά το ΝΒΑ είναι το δεύτερο όνειρο μου».

Για το χαμό του πατέρα του προ μηνός και για το γεγονός ότι δεν το έχει ξεπεράσει: Σίγουρα είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τον θάνατο του πατέρα μου κι έτσι είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι σε αυτή την ομάδα και να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς».

Για τον Τόνι Πάρκερ: «Μαθαίνεις πολλά δίπλα σε κάποιον όπως ο Τόνι, σου δίνει δύναμη για να γίνεις καλύτερος και να πιστέψεις στις δυνατότητες σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.