Στο τέλος κανόνισαν οι… παλιοί! (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΑΓΟΡ με 83-77, στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Ισχυρό αντίπαλο αποτέλεσαν οι Κρητικοί, που έχασαν στις λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΑΓΟΡ με 83-77, στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Ισχυρό αντίπαλο αποτέλεσαν οι Κρητικοί, που έχασαν στις λεπτομέρειες.

Στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» οι Νταμπλούχοι Ελλάδας τα βρήκαν μπαστούνια απέναντι στο Ρέθυμνο, το οποίο τελικά νίκησαν με 83-77 κάνοντας το «δύο στα δύο». Αντίθετα, μετά από δύο αγώνες χωρίς νίκη έμειναν οι Κρητικοί.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στον ΑΓΟΡ που προηγήθηκε με 20-17 στο δεκάλεπτο και 41-38 στο ημίχρονο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» που είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο. Χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο παρκέ, οι «πράσινοι» έμοιαζαν να παρακολουθούν ασθμαίνοντας το ρυθμό που επέβαλαν οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με 31-22 στο διάστημα αυτό.

Σ΄ ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο, με τάπες και καρφώματα και στις δύο μεριές του παρκέ, ο Παναθηναϊκός άρχισε να μπαίνει πιο πολύ στο ματς και με τρίποντα των Μπράμου και Διαμαντίδη πέρασε μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου (56-58), καταφέρνοντας να κρατήσει το αβαντάζ αυτό ως το τελικό 83-77.

Κορυφαίοι για το «τριφύλλι» ήταν οι Φώτσης με 13 και 3 τρίποντα, Ματσιούλις με 12 και 1 τρίποντο, ενώ στους 12 σταμάτησε ο Μπράμος με 12 και 2 τρίποντα. Διαμαντίδης και Μπατίστ είχαν από 8 πόντους, με τον «3D» να ευστοχεί δύο φορές από τα 6,75μ., ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο Λάσμε με 11 πόντους και φοβερές άμυνες.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, ενώ για την ομάδα του Θανάση Γιαπλέ Χαρτ με 17 πόντους, Γκάμπριελ με 13, Άρμπετ με 12 και Κουάμε με 10 ήταν οι διακριθέντες. Το πρόγραμμα της Κυριακής (6/10), με τα ματς να έχουν τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος στις 15.30 και ΑΓΟΡ-Ακαντέμικ στις 18.00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.