Έρχεται ο Γιούιν για τα Τρίκαλα

Ένα πολύ μεγάλο όνομα με βαριά ιστορία φέρνουν τα Τρίκαλα στο ελληνικό μπάσκετ. Οι Θεσσαλοί απέκτησαν τον Πατ Γιούιν τζούνιορ, γιο του μεγάλου σεντερ των Νικς, Πατ Γιούιν που μεσουρανούσε στο ΝΒΑ και στο παγκόσμιο μπάσκετ τις δεκαετίες του 80 και του 90.

Ένα πολύ μεγάλο όνομα με βαριά ιστορία φέρνουν τα Τρίκαλα στο ελληνικό μπάσκετ. Οι Θεσσαλοί απέκτησαν τον Πατ Γιούιν τζούνιορ γιο του μεγάλου σεντερ των Νικς, Πατ Γιουν που μεσουρανούσε στο ΝΒΑ και στο παγκόσμιο μπάσκετ τις δεκαετίες του 80 και του 90.

Ο συνονόματος γιος του αμερικανού σέντερ σίγουρα δεν διαθέτει το ταλέντο του πατέρα του, όμως αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και μια επιπλέον λάμψη στην ομάδα των Τρικάλων…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει.
“Ο γιός του θρύλου του ΝΒΑ Patrick Ewing θα ενισχύσει την προσπάθεια της Aries Trikala BC στο πρωτάθλημα της Α1.
Ο ύψους 2.04 Patrick Ewing είναι 29 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Όπως και ο πατέρας του αγωνίστηκε με το κολλέγιο Georgetown φορώντας μάλιστα το Νο 33.

Στα draft του 2008 επελέγη στο Νο 43 από τους Sacramento Kings. Tα δικαιώματα του μεταφέρθηκαν στους Houston Rockets για να ακολουθήσει και πάλι τελικά τα βήματα του πατέρα του καταλήγοντας στους New York Knicks. Αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Νέας Υόρκης για να μεταπηδήσει μετά στην D League όπου αγωνίστηκε με την θυγατρική των Knicks, Reno Bighorns.

Αγωνίστηκε ακόμη στην D League με Sioux Falls Skyforce και Iowa Energy. Το 2012 πέρασε τον Ατλαντικό και αγωνίστηκε με την Γερμανική Telecom Baskets Bonn ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Βαγιαδολίδ.
Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Charlotte Bobcats στην summer league.
Ο Patrick Ewing Jr είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τζαμάϊκα, τόπο καταγωγής της οικογένειας του όπου γεννήθηκε άλλωστε και ο πατέρας του.
Αναμένεται στα Τρίκαλα μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να τεθεί στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.