Παπαθεοδώρου: «Είδαμε τάκλιν και αντιαθλητικά»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του επί της Νέας Κηφισιάς, αλλά εξέφρασε τα παράπονά του για κάποια σφυρίγματα των διαιτητών.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του επί της Νέας Κηφισιάς, αλλά εξέφρασε τα παράπονά του για κάποια σφυρίγματα των διαιτητών. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της αθηναϊκής ομάδας:

«Μπράβο στον κ. Μαρκόπουλο για τη νίκη. Ήταν μία ωραία ημέρα για τον ΠΑΟΚ, που ξέρει να τιμά το παρελθόν και να τιμά τα πρόσωπα, που έχουν μεγαλώσει αυτή την ομάδα. Ο κόσμος νομίζω πως είδε ωραίο μπάσκετ και το ευχαριστήθηκε. Τόσο για το θέαμα όσο και για τις εναλλαγές στο σκορ. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε, όμως, το παιχνίδι κι η διαφορά πήγε στους 9 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάθος κι ένταση κι η εμφάνιση δε μας αφήνει ικανοποιημένους με βάση το αποτέλεσμα.

Γυρίσαμε το παιχνίδι και κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση. Αποτελεί μάθημα αυτή η ήττα και μέτρησαν κάποια σφυρίγματα. Είδαμε τάκλιν και αντιαθλητικά! Απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα μας. Αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Τι άλλο να κάνουμε; Πιστεύω πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι απ’ τον τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε. Δεν λέω πως χάσαμε απ’ τη διαιτησία, αλλά έπαιξε ρόλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.