Ανακοίνωσε Μήτογλου ο Άρης

Την απόκτηση του Κώστα Μήτογλου για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. «Ύψιστη τιμή για μένα που θα φοράω τη φανέλα του Άρη», το σχόλιο του νεαρού άσου.

Την απόκτηση του Κώστα Μήτογλου για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. «Ύψιστη τιμή για μένα που θα φοράω τη φανέλα του Άρη», το σχόλιο του νεαρού άσου.

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Κώστα Μήτογλου, για τα επόμενα πέντε χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Ο αθλητής, από τη Φλώρινα όπου βρίσκεται για την προετοιμασία της ομάδας, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΡΗ στην επίσημη ιστοσελίδα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, σημειώνοντας:

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ, σε μία τεράστια ομάδα, με Ιστορία και τίτλους. Αποτελεί την ύψιστη τιμή για μένα το γεγονός ότι θα φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας. Ανοίγει, πλέον, ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και στη σταδιοδρομία μου και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά από μέρους μου, ώστε να δικαιώσω τον προπονητή και τη Διοίκηση για την επιλογή τους. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Θεόδωρο Ροδόπουλο, για όλα όσα με έχει διδάξει ως αθλητή και ως άνθρωπο έως σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.