Με στόχο τη νίκη

Ο αναβάτης της Γιαμάχα, Μπεν Σπίς ευελπιστεί να ανέβει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, σε κάποιον αγώνα των MotoGP 2011.

Ο αναβάτης της Γιαμάχα, Μπεν Σπίς ευελπιστεί να ανέβει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, σε κάποιον αγώνα των MotoGP 2011.

“Θέλω να κάνω ότι δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα και να πάρω μια νίκη” ανέφερε συγκεκριμένα ο κορυφαίος ρούκι του 2010 που θα αγωνίζεται με την ομοσπονδιακή Γιαμάχα τη νέα χρονιά.

“Δεν πιστεύω ότι είμαι το πρόσωπο που θα στραφούν όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ήταν η πρώτη μου χρονιά και ήδη μπορώ να πω ότι έχω πάψει να είμαι ο μικρός της παρέας που απλά μαθαίνει τις πίστες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το 2011, οπότε πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου” συμπλήρωσε ο 26χρονος αμερικανός.

Ο Σπίς πέρσι είχε καταφέρει να πάρει την Πολ Ποζίσιον στην πίστα της Ιντιανάπολις στη χώρα του, αλλά ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά. Πιστεύει επίσης ότι ο πιο ανταγωνιστικός αναβάτης είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010, Χόρχε Λορένθο.

“Ο πιο επικίνδυνος είναι φυσικά ο Λορένθο, αφού έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Επίσης ο Κέισι Στόνερ αναμένεται να είναι γρήγορος, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει πολύ δουλειά να κάνει πάνω στη σέλα της Ντουκάτι. Βέβαια ο Ρόσι είναι ο μοναδικός που δεν θα πόνταρα χρήματα εναντίον του, αφού δείχνει να έχει κάθε φορά ένα κρυφό άσσο στο μανίκι του”.

Ο Σπίς είχε κερδίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στα Σουπερμπάικς το 2009.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.