Mercedes: Επιβεβαίωση Βολφ για Λεκλέρ

Ο διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ αναφέρθηκε στην έντονη φημολογία για το ενδιαφέρον της ομάδας του Μπράκλεϊ στο πρόσωπο του Σαρλ Λεκλέρ.

Η επέκταση συμβολαίου του Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τότο Βολφ. Ο διευθυντής της ομάδας του Μπράκλεϊ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον για τον Σαρλ Λεκλέρ.

Ο Μονεγάσκος έχει συμβόλαιο με την Ferrari έως το 2024 και ανάλογα την απόδοση της ομάδας στο πρωτάθλημα θα κριθεί η παραμονή του. Στη Mercedes γνωσίζουν ότι ο επτάκις φορές πρωταθλητής αναμένεται να αποσυρθεί μέσα στα επόμενα χρόνια και εξετάζουν από τώρα την μετά – Χάμιλτον εποχή.

Ο Βολφ αποφάσισε με δηλώσεις να επιβεβαιώσει τις φήμες περί Mercedes και Λεκλέρ.

“Ο Σαρλ είναι ένας σούπερ τύπος και για το μακροχρόνιο μέλλον, κάποιος που πρέπει πάντοτε να έχεις στο ραντάρ σου. Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Όμως όχι βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα.

Νομίζω ότι κανένας δεν αμφιβάλλει για τις ικανότητες του Σαρλ. Είναι ένας καλός τύπος. Η μόνη φορά που μιλήσαμε ήταν όταν συζητήσαμε ποιές είναι οι πύλες μας στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, όταν ανεβαίναμε στο αεροσκάφος. Δεν είχαμε άλλη επαφή έκτοτε.

Νομίζω ότι είναι 100% αφοσιωμένος και πιστός στη Ferrari με το συμβόλαιό του. Και με τον ίδιο τρόπο είμαστε κι εμείς 100% αφοσιωμένοι να υπογράψουμε [το νέο συμβόλαιο] με τον Λιούις”, πρόσθεσε ο Βολφ. Και μιλώντας για την προοπτική αυτή συνέχισε: “Πιστεύω ότι νιώθει πως είναι δυνατός και το ίδιο αισθανόμαστε κι εμείς. Δεν θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα οδηγών φέτος. Έτσι φαίνεται προς στιγμήν. Και πρέπει απλώς να του δώσουμε ένα αυτοκίνητο για να το κάνει αυτό.

Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε το αυτοκίνητό μας να κερδίζει σήμερα και να έπειτα να του δώσουμε ένα μονοθέσιο ικανό να του χαρίσει το όγδοο πρωτάθλημά του. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει το κίνητρο για να το πετύχει. Αυτό είναι που του αρέσει να κάνει, αυτή την ικανότητα διαθέτει.

Έχουμε σπουδαία σχέση μαζί του, ειδικά εγώ με εκείνον, και είναι ένας από τους ισχυρούς πυλώνες της ομάδας τα 10 τελευταία χρόνια. Οπότε βρισκόμαστε σε αρκετά καλή θέση”, είπε ο Βολφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.