Red Bull: Ο Τοστ θεωρεί πως ο Φερστάπεν θα βελτιωθεί στο μέλλον

Ο Φραντζ Τοστ τόνισε πως ο Μαξ Φερστάπεν έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και πως μπορεί να γράψει ιστορία στη Formula 1, όπως ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο επικεφαλής της Alpha Tauri μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πιλότο της ομάδας του και νυν πιλότο της Red Bull και συμπλήρωσε πως μόνο ο Σαρλ Λεκλέρ μπορεί να τον πλησιάσει σε ταλέντο.

Χαρακτηριστικά, ο Τοστ δήλωσε: “Μας είχαν επικρίνει όταν τον εμπιστευθήκαμε στην Toro Rosso στην ηλικία των 17 ετών. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης εκείνη την εποχή. Η πρώτη του περίοδος με μονοθέσιο F1 έγινε στη Σουζούκα, μια από τις πιο δύσκολες πίστες, αλλά το χειρίστηκε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ποτέ δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τις υψηλές ταχύτητες των μονοθεσίων της F1 και από την αρχή είχε τα πάντα υπό έλεγχο. Στους πρώτους του αγώνες ίσως παραήταν επιθετικός και αυτό οδήγησε σε συγκρούσεις, όπως για παράδειγμα στο Μονακό με τον Γκροζάν. Αλλά σήμερα οδηγεί σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και ακόμα δεν έχουμε δει το μέγιστο από αυτόν. Μόνο ο Σαρλ Λεκλέρ τον πλησιάζει”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Συνάντησα τον Μαξ για πρώτη φορά στο Νίρμπουργκρινγκ μαζί με τον πατέρα του, όταν ακόμα έτρεχε με καρτ. Την επόμενη φορά τον είδα στο Νόρισρινγκ στη Formula 3. Ήταν στη βροχή και οδηγούσε σε δικό του επίπεδο, σαν να ήταν ο μοναδικός που είχε βρει μια στεγνή γραμμή. Αμέσως μου θύμισε τον Μίκαελ Σουμάχερ, μπορούσες να δεις πόσο μεγάλο ταλέντο ήταν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.