Φέτελ: «Φανταστική χρονιά»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Φέτελ.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull δήλωσε εμφανώς συγκινημένος πως αφιερώνει την επιτυχία του και σε όσους βρίσκονται στην ομάδα και τον βοήθησαν να φτάσει για δεύτερη φορά στην κορυφή.

Αρχικά, ο Φέτελ τόνισε: «Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Προφανώς ήταν τόσο μεγάλη και φανταστική χρονιά. Είχαμε ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα εδώ στην Ιαπωνία για να κερδίσουμε τον Παγκόσμιο τίτλο, είναι φανταστικό. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλω να πω αυτή τη στιγμή, αλλά είναι δύσκολο να τα θυμηθώ όλα, συνεπώς θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε τόσους πολλούς ανθρώπους εδώ στην πίστα, αλλά και στις εγκαταστάσεις μας, κάθε μέρα, όχι μόνο την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή, αλλά και τη Δευτέρα και την Τρίτη, κάθε μέρα πιέζουν και παλεύουν για βαθμούς. Είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση και είναι υπέροχο που πετύχαμε το σκοπό μας».

Επίσης, ο Γερμανός πιλότος τόνισε: «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να παίρνεις τη μία νίκη μετά την άλλη. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα κάνοντας πολλά μικρά βήματα, αυτά δεν θα μπορούσα να τα κάνω μόνος μου, είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις. Στη Σουζούκα, δεν είχαμε έναν εύκολο αγώνα. Δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι με τη μαλακή γόμα, όσο θα θέλαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.