Εγραψε ιστορία ο Φελπς…

Είναι ίσως οξύμωρο, αλλά τη μέρα που η παντοδυναμία του Μάικλ Φελπς αμφισβητήθηκε όσο ποτέ άλλοτε, μετά την ήττα του από τον Τσαντ Λε Κλος στον τελικό των 200μ. πεταλούδα, την ίδια ημέρα έμελλε να «γράψει» ιστορία για ακόμη μία φορά.

Είναι ίσως οξύμωρο, αλλά τη μέρα που η παντοδυναμία του Μάικλ Φελπς αμφισβητήθηκε όσο ποτέ άλλοτε, μετά την ήττα του από τον Τσαντ Λε Κλος στον τελικό των 200μ. πεταλούδα, την ίδια ημέρα έμελλε να «γράψει» ιστορία για ακόμη μία φορά. Με το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα και το χρυσό στα 4Χ200μ. ελεύθερο, ο Αμερικανός κολυμβητής έφτασε τα 19 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεπερνώντας το απόλυτο ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων που κρατούσε η παλιά πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Λαρίσα Λατίνινα.

Ο Φελπς θέλησε αρχικά να ευχαριστήσει τους συναθλητές του στη «σκυταλοδρομία». «Ηξερα ότι η Γαλλία θα είναι δύσκολος αντίπαλος και τους είπα να μου δώσουν όσο μεγαλύτερο προβάδισμα μπορούν (σ.σ. έπεφτε τελευταίος)», είπε σχετικά στις δηλώσεις του και χαρακτήρισε πολύ σπουδαίο επίτευγμα την κατάρριψη του ρεκόρ της Λατίνινα.
Οσο για την ήττα του στα 200μ. πεταλούδα, αρχικά αναγνώρισε την αξία του Τσαντ Λε Κλος και είπε ότι δεν στενοχωριέται πολύ που έχασε από αυτόν, πρόσθεσε ότι είναι ικανοποιημένος από το χρόνο που πέτυχε, παραδέχθηκε όμως ότι θα ήθελε να κερδίσει, στην τελευταία κούρσα του στο αγαπημένο του αγώνισμα. Υπενθυμίζεται ότι ο Φελπς έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό φράση μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.