Εσύ βρήκες τη λέξη “κλειδί” για να κερδίσεις το Playstation; (video)

Στην εκπομπή για τα ePlayoff2020 θα βρεις τη λέξη "κλειδί" για να μπεις στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του novasports.gr.

Η εκπομπή για τα ePlayoff2020 κάθε Τετάρτη για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες και κάθε εβδομάδα κάνει δώρο ένα χειριστήριο DUALSHOCK®4  ή 1 ετήσια συνδρομή PS Plus σε δύο τυχερούς. Όλοι όσοι συμετέχουν στο διαγωνισμό αυτομάτως μπαίνουν  στην κλήρωση που θα γίνει στην τελευταία εκπομπή για το μεγάλο δώρο, που είναι μία κονσόλα PS4™ Pro μαζί με μία ετήσια συνδρομή PS Plus & ένα επιπλέον χειριστήριο DUALSHOCK®4. 

Η διαδικασία

Όσοι δεν είδατε LIVE την εκπομπή της Τετάρτης 8 Απριλίου μπορειτε να μπείτε στο Web TV του novasports.gr ή στο κανάι του novasports στο youtube και να ανατρέξετε στη στιγμή που οι παρουσιαστές Αποστόλης Λάμπος και Μάκης Τογανίδης αναφέρουν τη λέξη-κλειδί του διαγωνισμού αυτής της εβδομάδας. Αφού βρείτε τη λέξη, τότε ανατρέχετε στον διαγωνισμό του novasports.gr ΕΔΩ, συμπληρώνετε τη φόρμα και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση για τα δώρα αυτής της εβδονάδας, αλλά και για το μεγάλο δώρο στο τέλος των ePlayoff2020.

Σημαντικό να αναφέρουμε πως όσες φορές συμμετέχετε στον διαγωνισμό, τόσες θα είναι και οι συμμετοχές στην κλήρωση για το Playstation. 

Καλή τύχη! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.