«Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε το ακατόρθωτο» (video)

Αφετηρία για κάτι μεγαλύτερο στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο στο μπάσκετ, ήταν η επιτυχία του 1987 σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του θριάμβου.

Αφετηρία για κάτι μεγαλύτερο στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο στο μπάσκετ, ήταν η επιτυχία του 1987 σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του θριάμβου. 

Αναλυτικά:

«Το ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, δείχνει την απήχηση του 87. Έγινε μια παράλειψη, ξεχάσατε κάτι δυσάρεστο. Πέρασα και από διαιτητής εκτός από παράγοντας. Η 14η Ιουνίου 1987, είναι μια ημερομηνία ορόσημο, ένας φάρος που έδειξε και δείχνει μια πορεία που επετεύχθη με συγκεκριμένο προγραμματισμό και σκοποθεσία. Αποδεικνύει πως όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε και το ακατόρθωτο. Μια επιτυχία που ανήκεις μόνο στους παίκτες, εμείς είμαστε οι θιασάρχες. Οι αθλητές μαζί με το τεχνικό τιμ έκαναν αυτό τον άθλο. Ο αθλητισμός δεν λύνει εθνικά προβλήματα ή οικονομικά. Είναι μια λύση όμως ια την κοινωνία, είναι η απάντηση σε εκφυλιστικά φαινόμενα. Συζητάμε όλοι για το Μενίδι… Ο αθλητισμός είναι απάντηση σε όλα αυτά. Για αυτό πρέπει να σταθούμε κοντά στο αθλητικό κίνημα. Η 14η Ιουνίου είναι μια αφετηρία, του αθλητισμού γενικότερα. Μια πορεία σχεδιασμένη που οδήγησε μπάσκετ και ελληνικό αθλητισμό στην κορυφή. Θέλω να συγχαρώ δημόσια τους αθλητές». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.