Ισχυρό σοκ στην Ισπανία με τον Γιούλ (video)

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες θα μείνει ο Σέρχιο Γιούλ, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες θα μείνει ο Σέρχιο Γιούλ, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Ο διεθνής Ισπανός παίκτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης της εθνικής Ισπανίας με το Βέλγιο και αμέσως υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για απουσία ακόμα και εννέα μηνών από τα παρκέ, κάτι που θα κριθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Όπως είναι φυσικό, ο Γιούλ θα χάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τον σοβαρό τραυματισμό του Γιούλ επιβεβαίωσε και η ισπανική ομοσπονδία, με το παρακάτω tweet.



Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε αισιόδοξος από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε και τόνισε πως θα επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Χαρακτηριστικά, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, μετά τον τραυματισμό του: «Θα επιστρέψω. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας».

Το σχετικό tweet:



Τέλος, ο Πάου Γκασόλ έσπευσε μέσω Twitter να ευχηθεί στον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας ταχεία ανάρρωση και του τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό του. Χαρακτηριστικά, ο Γκασόλ έγραψε: «Καλέ μου φίλε, ξέρω ότι θα είσαι πιο δυνατός από ποτέ. Είμαστε όλοι μαζί σου».

Το σχετικό tweet:



Ο τραυματισμός του Γιούλ:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.