Μπολ: «Μπορεί να ισοφαρίσει»

Ο κορυφαίος πασαδόρος του κόσμου, ο Λόι Μπολ, «κολώνα» του Ηρακλή πριν από μια πενταετία παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη και μίλησε για την κόντρα του «γηραιού» με τον Ολυμπιακό.

Ο κορυφαίος πασαδόρος του κόσμου, ο Λόι Μπολ, «κολώνα» του Ηρακλή πριν από μια πενταετία παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Γεγονότα» του Libero 107.4 και μίλησε για την χθεσινή κόντρα του «γηραιού» με τον Ολυμπιακό αλλά και για την επόμενη κόντρα των ελληνικών τελικών.

«Είδα το παιχνίδι μέσω διαδικτύου και ο Ηρακλής ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, πήρε το πρώτο σετ αλλά όσο περνούσε η ώρα φάνηκε ότι ο Ηρακλής είχε πρόβλημα στο σέρβις και στην υποδοχή. Ο Ολυμπιακός δυσκόλεψε πολύ τον Ηρακλή με τα δύσκολα σέρβις, του χάλασε την υποδοχή και αυτό μέτρησε πολύ στην νίκη που πέτυχε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του πασέρ της Ζενίτ Καζάν.

«Πιστεύω ότι παρά την ήττα ο Ηρακλής μπορεί να κάνει το μπρέικ και να πάρει πάλι το πλεονέκτημα. Ο κ. Μπρουκς θα έχει δει όλα τα λάθη και θα κάνει τις κινήσει που πρέπει για να διορθώσει το πρόβλημα. Πάντως εκτός από το σέρβις και την υποδοχή, που εντοπίζονται και διορθώνονται σχετικά εύκολα, ο Ηρακλής θα πρέπει να βγάλει περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο και να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος. Δεν μπορεί ο Ηρακλής να έχει πάλι 6-7 χαμένα σέρβις στο τάι-μπρέικ», συμπλήρωσε ο Αμερικανός πασέρ.

Ο Μπολ μίλησε ακόμη:
Για την ατμόσφαιρα στη Μίκρα: «Η ατμόσφαιρα όταν παίζει ο Ηρακλής είναι πάντα υπέροχη, όταν έπαιζα στην ομάδα αγωνιζόμασταν στο Κατσάνειο και όχι στην Μίκρα όπως τώρα αλλά και τότε το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο και οι φίλοι της ομάδας μας στήριζαν με τον καλύτερο τρόπο. Θυμάμαι την ενέργεια που έδιναν πάντοτε στην ομάδα και πιστεύω ότι με γεμάτο γήπεδο και με συνεχές τραγούδι από τους φίλους της ομάδας, ο Ηρακλής θα κερδίσει το επόμενο παιχνίδι. Ξέρω ότι οι φίλοι του Ηρακλή έχουν πάθος με την ομάδα και γνωρίζω ότι απογοητεύονται, στενοχωριούνται πολύ με τις ήττες αλλά δεν θα πρέπει να στρέφουν αυτό το πάθος ενάντια στην ομάδα. Πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα, να την στηρίξουν και τώρα, ο Ηρακλής έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και τώρα, θα δώσουν ενέργεια στους παίκτες».

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση: «Ποτέ δεν θα νοιώσω γεμάτος από τίτλους και τώρα θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα στην Ρωσία με την ομάδα μου. Κοιτάζοντας πίσω πάντως μπορώ να πω ότι ήμουν ένας πολύ τυχερός άνθρωπος καθώς είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μεγάλες ομάδες όπως ο Ηρακλής και με σπουδαίους συμπαίκτες. Με αυτή την έννοια φεύγω γεμάτος από επιτυχίες και νίκες και πάρα πολλά θα μείνουν στην καρδιά μου για πάντα, όπως ο Ηρακλής και ο κόσμος του».

Το μήνυμα του στον κόσμο του Ηρακλή: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη στα δύο χρόνια που αγωνίστηκα στον Ηρακλή και νοιώθω ακόμη και τώρα την αγάπη τους. Ο Ηρακλής θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου. Θέλω επίσης να πω στους φίλους της ομάδας να δώσουν την ενέργεια τους και να βγάλουν το πάθος τους στο γήπεδο, τότε «τα παιδιά με τα μπλε» θα τους δικαιώσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.