«Να μπλοκάρουμε Τζούριτς και Ντεσπέιν» (vid)

Ο Ροντρίγκο Κιρόγα ήταν καλεσμένος την Τρίτη στην εκπομπή στο "ΦΙΛΕ" με τον Παντελή Λώλη.

Έτοιμος να οδηγήσει τον Ηρακλή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δηλώνει ο Ροντρίγκο Κιρόγα.  Σε συνέντευξη που παραχώρησε «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova ο Αργεντινός ακραίος του Ηρακλή μίλησε για την αξία των τελικών αλλά και για την κόντρα του με τον Κουβανό Ρολάντο Ντεσπέιν. Κλειδί της νίκης για τον αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής είναι να μπορέσει η ομάδα του να σταματήσει Τζούριτς και Ντεσπέιν. Είπε λοιπόν ο Κιρόγα.

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου
Πραγματικά πιστεύω πως τα επόμενα παιχνίδια θα είναι εντελώς διαφορετικά από τους τον τελικό του Κυπέλλου. Τα πράγματα θα είναι. αλλιώς γιατί οι τελικοί ενός πρωταθλήματος είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό, δεν είναι το ίδιο με το κύπελλο. Το ξέρω πως κι εκείνος ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν σημαντικός αλλά αυτοί οι τελικοί θα είναι σίγουρα διαφορετικοί.

Για Τζούριτς και Ντεσπέιν
Πρέπει να δουλέψουμε πολύ το σερβίς μας ώστε να τους αναγκάσουμε να παίρνουν τη μπάλα πολύ μακριά από το φιλέ και να μην μπορεί να κάνει άνετα το παιχνίδι του ο πασαδόρος. Όπως και να έχει, όμως, είναι σίγουρο πως Τζούριτς και Ντεσπέιν θα κερδίσουν κάποιους πόντους στους τελικούς γιατί. πώς να το κάνουμε. έτσι είναι αυτό το άθλημα. Ξέρουμε πάντως ότι πρέπει να μελετήσουμε πολύ προσεκτικά το παιχνίδι τους πριν από αυτές τις αναμετρήσεις μαζί τους ώστε να ξέρουμε πώς παίζουν, πώς καρφώνουν, πού πρέπει να σταθούμε για τις άμυνες και πώς να τους μπλοκάρουμε. Είναι πολύ ωραία αυτή η διαδικασία. Θα είναι σίγουρα μια εξαιρετική σειρά τελικών!

Για Ντεσπέιν
Όχι, όχι, δεν θα μου θυμώσει αν τον κερδίσω. Έχουμε γίνει φίλοι μέσα από όλα αυτά τα παιχνίδια που βρεθήκαμε αντίπαλοι και νομίζω ότι πραγματικά είναι πολύ ωραίος τύπος! Επίσης, είναι Κουβανός κι εγώ έχω παίξει πολλές φορές με συμπαίκτες Κουβανούς ώστε να γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ δυνατοί! Ελπίζω, λοιπόν, να γίνει ένα καλό σόου κι επίσης ελπίζω να κερδίσω εγώ αυτούς τους τελικούς.

Για το κλειδί της νίκης
Η δουλειά του υποδοχέα είναι πολύ σημαντική και μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδια γιατί εάν βγάλουμε καλή πρώτη μπάλα τότε έχουμε πολλούς καλούς επιθετικούς να τελειώσουν τον πόντο ενώ βέβαια πολύ δυνατοί είναι και οι κεντρικοί μας, ο Κράβαρικ, ο Σμαραγδής και ο Κανέλος. Πρέπει να τους βοηθήσουμε εμείς οι υποδοχείς ώστε να γίνει πιο εύκολο το έργο όλων μας.

Για τον προπονητή του στην εθνική Αργεντινής
Ο Χαβιέ Βέμπερ μου είπε τα πάντα για την ελληνική κουλτούρα πριν μετεγγραφώ στον Ηρακλή Μου μίλησε για τους οπαδούς της ομάδας και με διαβεβαίωσε ότι θα είναι πολύ καλό για μένα να παίξω στην Ελλάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια συμμετοχής στο καμπιονάτο. Δεν είναι το ίδιο με το ιταλικό αλλά σίγουρο το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να μας προσφέρει πολλά και να ευχαριστηθούμε αγώνες! Ο Βέμπερ, βέβαια, ήξερε τι να με συμβουλεύσει γιατί ο ίδιος έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα σαν προπονητής του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.